Om Oss


Om Oss


Radio Gagnef Närradioförening


Startade 1998 med studion i en trailer under namnet Gagnef Byradio.

Numera har vi studion i ett hus invid Djurås torg i Gagnef.

Det enda program som vi själva är ansvariga för är Kommuninformationen. Studion och dess drift finansieras av att vi hyr ut studion till föreningar som har egna sändningstillstånd. Nedan kan du se de föreningar som för närvarande hyr vår studio och sänder närradioprogram. Vår tradionella uppesittarkväll i december är ett samarbete med Medlemsföreningen.


Radio Gagnef Närradioförening är en ideell förening, ordförande Rune Björk, kassör Ulla Ericson. Vi vill verka för ett aktivt radiointresse och ett utökande av sändningstider.

Ansvarig utgivare Rune Björk.


Följande föreningar hyr studion av Radio Gagnef Närradioförening för att sända sina egna program.


Radio Gagnef Medlemsförening


Är en ideell förening som sänder programmen , Äntligen Torsdag ,En röst i natten, Dansbandsdax ,Fredagsmix, Härliga Lördag och Andlig sång o musik Lördagsrock & Uppesittarkväll. Våra sändningar finansieras av sponsorer och våra 450 medlemmar. Medlemsantalet ökar konstant.Vi kan också skryta med att vi har medlemmar i hela vårt avlånga land samt i Californien. Vår lyssnarskara är stor och vi märker hela tiden ett ökat intresse. Vårt signum är att lyssnarna till stor del får välja musiken och det blir en blandning av alla olika musikstilar. Vill du som medlem vara med och sända radio,göra egna program så hör av dig till ordförande Lars Broström eller kassör Ulla Ericson. Ansvariga utgivare Lars Broström .


Gagnef Kommun


Kommuninformation läses av Ingegärd Lindfors Kommunfullmäktige direktsänds. Ansvarig utgivare Rune Björk


Aktuell lokal tid i Gagnef: